ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο (vid)

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο (vid)

Urtado

bet365

O Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Γουότφορντ.

Ο ΠΑΟΚ έφερε στη Θεσσαλονίκη τον 20χρονο Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη Γουότφορντ έτσι ώστε να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Ο Κολομβιανός επιθετικός θα ενταχθεί αρχικά στη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου» και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β.

Είναι διεθνής με την U20 της Εθνικής Κολομβίας με την οποία μετράει 20 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ, καταγράφοντας και πέντε συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή (1 ασίστ) με την πρώτη ομάδα της Γουότφορντ, ενώ είχε τρεις συμμετοχές με τη Τζίλιγχαμ στη League two.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα