Βόλος - Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες πήραν 9.000 εισιτήρια για το ματς πρεμιέρας στο Πανθεσσαλικό

Newsroom
Πανθεσσαλικό

bet365

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο, 17/08) στο Πανθεσσαλικό και θα έχει την στήριξη των φιλάθλων του.

Με την στήριξη του κόσμου του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσουν τον Βόλο, για την 1η αγωνιστική της σεζόν 2024/2025 και στις κερκίδες του «Πανθεσσαλικού Σταδίου» αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι προμηθεύτηκαν περίπου 9.000 εισιτήρια για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Σε ανακοίνωσή τους οι Βολιώτες έχουν γνωστοποιήσει και τον τρόπο που μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42) μέσω της MORE.COM πατώντας ΕΔΩ

Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη Ανατολική εξέδρα και το Βόρειο πέταλο θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα