Ολυμπιακός: Στον Βόλο τα ευρωπαϊκά τρόπαια πριν την πρεμιέρα στο «Πανθεσσαλικό»

Newsroom
ευρωπαϊκά τρόπαια Ολυμπιακού

bet365

Τα τρόπαια του Youth League και του Conference League θα βρίσκονται στον Βόλο, εκεί όπου ξεκινά ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν.

Η νέα σεζόν της Stoiximan Superleague ξεκινά από το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες -που θα έχουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους τους- αντιμετωπίζουν τον Βόλο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με στόχο φυσικά να ξεκινήσουν με το δεξί την προσπάθεια για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Στη πόλη της Θεσσαλίας θα βρίσκονται λοιπόν και τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας του Πειραιά, ώστε πριν το παιχνίδι (20:00) να μπορεί ο κόσμος που θα ταξιδέψει να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (16/8) και το Σάββατο (17/8), το UEFA Europa Conference League και το UEFA Youth League, θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Volos Palace!

Την Παρασκευή 17:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-17:00, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τις ευρωκούπες και να προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα