ΠΑΟΚ: Η στεναχώρια του Κουλιεράκη και η επόμενη μέρα μακριά από την Τούμπα…

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

bet365

Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του UEFA Champions League, ίσως, επισπεύσει αρκετές από τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ, μία εξ αυτών είναι και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα έχει πολλούς λόγους για να θυμάται τη χτεσινή βραδιά στην Τούμπα. Και δεν ήταν μόνο το απίστευτης ομορφιάς και εκτέλεσης γκολ που σημείωσε ο Χανιώτης στόπερ, που αποχώρησε σε κακή ψυχολογική κατάσταση από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, μετά τον πικρό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του UEFA Champions League.

O 21χρονος κεντρικός αμυντικός ξέσπασε από την ένταση του αγώνα και έδειχνε να μην πιστεύει το πώς χάθηκε η πρόκριση απέναντι στη Μάλμε. Σ’ ένα ματς που ο ίδιος πέτυχε το ωραιότερο, ίσως, γκολ της καριέρας του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Και στο τέλος δεν το χάρηκε...

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου» προσπάθησαν να παρηγορήσουν τον «Κούλιε», ο οποίος έδειχνε ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ίσως αυτές να ήταν και οι τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστό ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πιέζει και θέλει να τον αποκτήσει, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» τις προσεχείς ημέρες.

Οι Γερμανοί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βάλουν πάνω στο τραπέζι μια πρόταση ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ, συν τρία εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους για να αποκτήσουν τον 21χρονο Ελληνα διεθνή αμυντικό και να τον χρίσουν, αυτομάτως, την ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Το θέμα θα φτάσει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος και είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα παραχωρηθεί ή όχι ο Κουλιεράκης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα