ΑΕΚ: Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξηροκώστα

ΑΕΚ: Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξηροκώστα

Newsroom
Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξηροκώστα

bet365

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ξηροκώστα είπαν οι δικοί του άνθρωποι, το οποίο δεν θα μπορούσε παρα να έχει έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα, με την σωρό του να περνάει και από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Την ευκαιρία να συνοδεύουν τον Νίκο Ξηροκώστα στην τελευταία του κατοικία είχαν σήμερα οι δικοί του άνθρωποι και φίλοι της ΑΕΚ, αφού τελέσθηκε η κηδεία του, δύο μέρες αφότου άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος στην άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Μέσα σε βαρύ πένθος οι άνθρωποι του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά και αρκετοί φίλοι της «Ένωσης» αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ξηροκώστα, το φέρετρο του οποίου ήταν τυλιγμένο με μία σημαία της ΑΕΚ και πριν πάει στην εκκλησία για το μυστήριο είχε περάσει και από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλαν στεφάνια για να τιμήσουν την μνήμη του εμβληματικού οπαδού της ομάδας.

Η κηδεία του Νίκου Ξηροκώστα

Η κηδεία του Νίκου Ξηροκώστα

Η κηδεία του Νίκου Ξηροκώστα

Η κηδεία του Νίκου Ξηροκώστα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα