Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η έλευση του Καρβαλιάλ κρατάει τον Όρτα στην Μπράγκα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η έλευση του Καρβαλιάλ κρατάει τον Όρτα στην Μπράγκα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ορτα

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Καρβαλιάλ και η διοίκηση της Μπράγκα αποφάσισαν να κρατήσουν τον Αντρέ Όρτα και η μόνη περίπτωση να φύγει είναι αν δεχθούν μία προσφορά που δεν μπορούν να αρνηθούν.

Η «Record» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την αλλαγή... ρότας που υπήρξε στις τάξεις της Μπράγκα αναφορικά με το μέλλον του Αντρέ Όρτα. Ενώ με τον προηγούμενο προπονητή, ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος ήταν στην πόρτα της εξόδου από το κλαμπ και ο Ολυμπιακός πίεζε για την απόκτησή του, παρ' ότι υπήρχε ένα μικρό κόλλημα στις διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως η αλλαγή προπονητή διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Ο νέος τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας και πρώην του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, που ήταν εκείνος ο οποίος επέλεξε τον Αντρέ Όρτα για να έρθει πέρυσι στους «ερυθρολεύκους» φαίνεται πως έπεισε την διοίκηση της ομάδας να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ αναφέρει πως η περίπτωσή του αποτελεί πλέον στοίχημα και για τους δύο και πως μόνο μία εξωπραγματική προσφορά θα μπορούσε να κάνει την Μπράγκα να τον παραχωρήσει, από την στιγμή που υπολογίζεται και πάλι κανονικά στην ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα