ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τινάζει τη μπάνκα η Βόλφσμπουργκ για Κουλιεράκη, αλλά μετά τα play off

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

bet365

Η Βόλφσμπουργκ κατέθεσε πρόταση 15.000.000 ευρώ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο ΠΑΟΚ το συζητά μόνο για μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών play off.

Κόντρα ρελάνς της Βόλφσμπουργκ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τους «λύκους» της Bundesliga να είναι αποφασισμένοι να «τινάξουν την μπάνκα» στον αέρα για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Ο βασικός όρος των Πρωταθλητών Ελλάδας ήταν η όποια απόφαση να ληφθεί στα τέλη Αυγούστου, μετά το τέλος των playoff. Είτε αυτά ήταν στο Champions League, είτε ήταν στο Europa League, όπου βρέθηκαν μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μάλμε.

Η στάση του «Δικεφάλου» δε διαφοροποιήθηκε ούτε και τώρα, έτσι η τελική απάντηση θα δοθεί μετά τις 29 του μήνα, με τον «Κούλιε» να είναι με τη βαλίτσα στο χέρι, καθώς θεωρείται δεδομένη η παραχώρηση του είτε στη Βόλφσμπουργκ, είτε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το δεδομένο ενδιαφέρον της ‘Αιντραχτ , ωστόσο οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 21χρονου κεντρικού αμυντικού στα προκριματικά του UEFA Champions League προσέλκυσαν το ενδιαφέρον κι από άλλες γερμανικές ομάδες. Μετά τους «Αετούς» προέκυψε ενδιαφέρον της Στουτγάρδης και τις τελευταίες ημέρες ήρθε η Βόλφσμπουργκ να κάνει το… colpo groso.

Οι «Λύκοι» κατέθεσαν ένα δελεαστικό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ στην πλευρά του Κουλιεράκη και στο τραπέζι έβαλαν μια πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ! Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε συζητήσεις με την προϋπόθεση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή μέχρι το φινάλε των ευρωπαϊκών καλοκαιρινών υποχρεώσεων και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Γερμανοί απάντησαν θετικά και μοιάζουν να έχουν πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή στόπερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο «Κούλιε» γνώριζε για την πρόταση και τις προχωρημένες συζητήσεις των δύο συλλόγων γι’ αυτό και μετά τον άδοξο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του UEFA Champions League λύγισε από την συναισθηματική φόρτιση και την ένταση του αγώνα.

Όπως γράψαμε, ίσως, αυτές να ήταν οι τελευταίες έντονες στιγμές του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα