Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θα κάνει την υστατη προσπάθεια για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ λένε οι Πορτογάλοι

«Κάνει την ύστατη προσπάθεια για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ μετά τον Άγιαξ»

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη μετα το ματς με τον Άγιαξ.

Η πορτογαλική «Record» επανήλθε με νέο της δημοσίευμα για την μεταγραφική υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να κάνει μία τελευταία προσπάθεια και να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά το αποψινό ματς με τον Άγιαξ (15/08-21:15).

Οι Πορτογάλοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ποντάρουν στα παραπάνω χρήματα που θα δώσουν και στην θέληση του ποδοσφαιριστή να πάει στην Λισαβώνα. Το τάιμινγκ έχει κι αυτό τη δική του σημασία, αφού μετά το ματς με τον «Αίαντα» οι «πράσινοι» θα ξέρουν αν θα έχουν εξασφαλίσει την Ευρώπη, όντας πλέον στα Play Off του Europa League και με μία αντίπαλο όπως η Γιαγκελόνια ή θα δώσουν με την Λανς μία τελική «μάχη» στα Play Off του Conference League για να συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ο Παναθηναϊκός απέρριψε τεράστια πρόταση από την Λέστερ ενώ στην Αγγλία ανέφεραν πως στο «παιχνίδι» θα μπει και η Σαουθάμπτον.

Συμπληρωματικά, χθες το βράδυ (14/08), ο Ματέο Μορέτο δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ όπου ανέφερε πως η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε συνομιλίες με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Βίτορ Ρόκε, μία επίσης ακριβή περίπτωση, αφού οι Καταλανοί τον είχαν αγοράσει 40 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Παραναένσε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα