Με απόφαση του Βρούτση επιτράπηκε η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Άρη

Newsroom
Επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Άρη

bet365

Μπορεί η Αστυνομία να απαγόρευσε νωρίτερα την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στον Βόλο, αλλά ο Γιάννης Βρούτσης έδωσε το «οκ» για μεμονωμένη εκδρομή στην Μαγνησία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε να επιτρέψει την μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Άρη για τα παιχνίδια των ομάδων τους σε Βόλο και Περιστέρι για την πρεμιέρα της Stoiximan Superleague.

Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (15/08) η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ανακοίνωσε πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο, ωστόσο η απόφαση του κ. Βρούτση ήρθε να δώσει μία λύση αναφορικά με το θέμα αυτό δίνοντας έτσι και με τη... βούλα την ευκαιρία στους φιλάθλους τόσο των «ερυθρολεύκων» όσο και των «κιτρίνων» να παρακολουθήσουν από κοντά τα αγαπημένα τους κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει περισσότερα από 9.000 εισιτήρια και έχει διαθέσει ήδη σχεδόν τα μισά ενώ ο Άρης έχει προμηθευτεί 400 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Γιάννη Βρούτση:

  • Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/08/2024 και ώρα 20:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
  • Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024 - 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/08/2024 και ώρα 20:30, στο Δ.Γ. Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα