Ψηφίστε για την κορυφαία μεταγραφή στη Stoiximan Superleague (poll)

osfp

bet365

Το πρωτάθλημα ξεκινά και το Gazzetta σας δίνει την επιλογή να ψηφίσετε για την καλύτερη μεταγραφή στη Stoiximan Superleague που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Η μεγάλη ώρα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα έφτασε. Η Stoiximan Superleague ανοίγει την... αυλαία για το 2024/25 και ένα μαραθώνιος 26 αγωνιστικών στην κανονική διάρκεια ξεκινάει με στόχο τη διαμόρφωση των play off 1-4, 5-8 και των play out.

Όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό τα ρόστερ της νέας σεζόν και απομένει λιγότερος από ένας μήνας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος (11/09) ενώ έχουν μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη (30/09) το περιθώριο να ενισχυθούν με ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, το Gazzetta σας προσφέρει την ευκαιρία να ψηφίσετε την καλύτερη μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι μέχρι στιγμής.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα