Κηφισιά: Αποσύρθηκε στα 34 του ο Σναϊντερλάν

Βασίλης Μπαλατσός
Σναϊντερλέν
Ο μέχρι πρότινος χαφ της Κηφισιάς, Μοργκάν Σναϊντερλάν, ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράστη στα 34 του χρόνια.

Η Κηφισιά ήταν ο τελευταίος σταθμός στη σπουδαία καριέρα του Μοργκάν Σναϊντερλάν. Με video που ανέβασε στα Social Media με μερικές από τις στιγμές του εντός γηπέδων, ο Γάλλος χαφ ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί στα 34 του χρόνια από την ενεργό δράση και προανήγγειλε το νέο κεφάλαιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας αγωνίζεται από το 2007 σε ανδρικό επίπεδο. Έκανε τα πρώτα του βήματα στη Στρασμπούργκ, από την οποία πωλήθηκε το 2008, στη Σαουθάμπτον αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Το 2015 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 35 εκατομμυρίων ευρώ, το 2017 η Έβερτον έδωσε 23 εκατομύρια για να τον αγοράσει και στη συνέχεια η Νις τον επαναπάτρισε, δίνοντας 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Στη συνέχεια πέρασε από τη Σίδνεϊ της Αυστραλίας και την τελευταία του χρονιά αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κηφισιάς, στην οποία έκανε εννέα εμφανίσεις.

Στο video του ο Σναϊντερλάν ευχαρίστησε μία προς μία τις ομάδες της καριέρας και φυσικά μεταξύ αυτών και το κλαμπ των Βορείων Προαστίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα