ΑΕΚ: Νέο «όχι» του Ηλιόπουλου σε Μοντερέι για Πινέδα

ΑΕΚ: Νέο «όχι» του Ηλιόπουλου σε Μοντερέι για Πινέδα

Γιώργος Τσακίρης
Ο Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Η Μοντερέι κατέθεσε ξανά πρόταση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, όμως ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν εκ νέου αρνητικός σε ενδεχόμενη παραχώρησή του και η Ενωση την απέρριψε.

Την πόρτα της ΑΕΚ με σκοπό να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα «χτύπησε» ξανά η Μοντερέι, η οποία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα επιθυμεί διακαώς να πάρει τον 28χρονο χαφ.

Ομως η απάντηση της Ενωσης ήταν αρνητική, καθώς ο ισχυρός της άνδρας Μάριος Ηλιόπουλος εκ νέου την απέρριψε.

Αλλωστε πριν από μερικές ημέρες σε τετ α τετ που είχε με τον «Μαγίτο» του είπε χαρακτηριστικά. «Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;»,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα