Κουρμπέλης: Συμφώνησε με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Κουρμπέλης πόσταρε το blog του Gazzetta για τον Ιωαννίδη

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και βρίσκεται σε αναμονή έγκρισης του deal.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν ανέφερε σε ρεπορτάζ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν είναι στην Ευρώπη.

Ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος, που έλυσε πριν ένα μήνα το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ, τα έχει βρει με ομάδα από την Σαουδική Αραβία και το μόνο που απομένει είναι να πάρει η μεταγραφή του τις απαραίτητες εγκρίσεις που χρειάζεται για να οριστικοποιηθεί το deal.

Υπενθυμίζουμε πως κοντά στην μεταγραφή του στην χώρα της Μέσης Ανατολής είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τα είχε βρει με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, όμως το ζήτημα έχει κολλήσει στο θέμα των εγκρίσεων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα