Μάντζιος: «Θα χρειαστεί χρόνος για την ένταξη των νέων παικτών»

Μάντζιος: «Θα χρειαστεί χρόνος για την ένταξη των νέων παικτών»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει της δικής του πρεμιέρας (18/8, 20:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έμμεσα ο Άκης Μάντζιος εξήγησε γιατί σκοπεύει να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε όλη την προετοιμασία.

Στις προπονήσεις της εβδομάδας και καθώς σε καθημερινή βάση η ομάδα απορροφούσε νέους παίκτες στην προετοιμασία, ο Άκης Μάντζιος μπήκε σε διαδικασία ουσιαστικής ένταξης αυτών στις προπονήσεις. Προφανώς δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας και σίγουρα αυτό το στοιχείο θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις καταρτισμού του βασικού σχήματος αλλά και στη διαχείριση του αγώνα με τον Ατρόμητο στη διάρκειά του. «Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάποιοι άλλοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα γκρουπ παικτών, που έχουν αρκετά καλή ποιότητα. Πρέπει να παντρέψουμε την ομοιογένεια της ομάδας και το δικό τους βαθμό ετοιμότητας», δήλωσε στα κανάλια Novasports εξηγώντας ουσιαστικά τα κριτήρια στη λήψη των αποφάσεων.

«Ετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς ο βαθμός ετοιμότητας των νέων παικτών να είναι ίδιος με αυτούς που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία. Ξέχωρα από αυτό, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος», συμπλήρωσε. Επί της ουσίας, από τους παίκτες οι οποίοι ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα, μόνο ο Μάρτιν Φρίντεκ διεκδικεί θέση στην 11αδα κι αυτό λόγω της ένδειας λύσεων στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος έχει το πλεονέκτημα της γνώσης της φιλοσοφίας της ομάδας αλλά και το μειονέκτημα της μη συμμετοχής στην προετοιμασία αυτής. «Κάθε κίνηση που γίνεται για την ενίσχυση της ομάδας, βάσει του πλάνου που είχαμε κάνει εξ αρχής, μάς ικανοποιεί. Θέλουμε χρόνο, όμως, να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε ήδη, για να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες και να μας βοηθούν περισσότερο με την πάροδο των ημερών», είπε και υποστήριξε ότι το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει κι άλλες κινήσεις. «Σίγουρα θα κάνουμε και κάποιες άλλες κινήσεις, για να είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μυαλό μας είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι».

Καθώς ο Ατρόμητος ανήκει στη συνομοταξία των ομάδων που άλλαξαν αρκετά στο διάστημα του καλοκαιριού σημείωσε ότι… «ο Ατρόμητος διαχρονικά είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Έχει αποκτήσει πολλούς καινούργιους παίκτες, ενώ διαθέτει και πολλούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και έχουν εμπειρία. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Πρωτίστως, όμως, πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας την ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα