Τσάλοφ: «Έξτρα κίνητρο να σκοράρω το vibe της Τούμπας»

Τσάλοφ: «Έξτρα κίνητρο να σκοράρω το vibe της Τούμπας»

Newsroom
Τσάλοφ: «Έξτρα κίνητρο να σκοράρω το vibe της Τούμπας»

bet365

Ο Φεντόρ Τσάλοφ μίλησε πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και τόνισε την ανάγκη η ομάδα να βελτιωθεί και να μάθει απ' αυτό που της συνέβη με την Μάλμε ενώ εξήγησε πως είναι κίνητρο για να κείνον να σκοράρει η ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φεντόρ Τσάλοφ παραχώρησε συνέντευξη στην NOVA πριν την αποψινή πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (17/08-20:00). Ο Ρώσος επιθετικός εξήγησε πως ότι έγινε με την Μάλμε πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα για κείνον και τους συμπαίκτες του και να υπάρξει βελτίωση.

Ακόμη ανέφερε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και ότι αποτελεί επιπλέον κίνητρο για κείνον για να σκοράρει όσο περισσότερο γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως αισθάνεται στο νέο του ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που άρχισα να παίζω, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ηταν καλο για εμάς και για αυτό αισθάνομαι στεναχωρημένος. Ήταν άσχημο βράδυ για εμάς, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας».

Για την εντύπωση του από την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, ήταν κάτι ξεχωριστό αυτό που έζησα. Ειναι μοναδικό συναίσθημα. Πολλοί μου είχαν μιλήσει για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά είναι διαφορετικό να το ζεις. Ειδικά στις φάσεις των τριών γκολ μας ήταν μαγικά και μου δίνει και εμένα εξτρά κίνητρο να σκοράρω για να το λάβω και εγώ αυτό το vibe που δίνουν οι φιλαθλοι μας».

Για τους λόγους που αποφάσισε να δεχτει την πρόταση του ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζω πολλά για την ομάδα και ήξερα πολλά πριν έρθω. Γνωρίζω τον Μαγκομέντ που ήμασταν συμπαίκτες στην εθνική Ρωσίας, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσιασαν, ήθελα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και νομίζω πως τελικά ήταν μια εύκολη απόφαση».

Για το αν ειναι έτοιμος 100% ή αν χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για την προσαρμογή του:

«Αισθάνομαι πολύ καλά με την ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει για την προσαρμογή μου, το αισθάνομαι κάθε μέρα. Είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα ειναι ανοιχτοί ανθρωποι και αισθάνθηκα αμεσα ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα που ήρθα. Το καταλαβαίνεις αυτό σε όλη την πολη, ολοι ζουν για το ποδόσφαιρο. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστώ».

Για το αν έχει προλάβει να θέσει στόχους με τον ΠΑΟΚ:

«Κάνω προπονήσεις με την ομάδα 2-3 εβδομάδες. Για μένα κάθε μέρα ειναι σημαντική, να καταλάβω τι θέλει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο από εμένα. Προπονούμαι καλά, θέλω αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό να αρχίσουμε με μια νίκη για και να προσπαθήσω να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει καταλάβει τα βασικά στοιχεία της νέας του ομάδας στον τροπο παιχνιδιού:

«Δεν θέλω να μιλήσω πάνω σε τακτικά ζητήματα, είναι δουλειά του προπονητή να γινει πιο αναλυτικός. Έχω μιλήσει με όλους στο τεχνικό τιμ και μου έχουν λύσει όλες τις απορίες που είχα, ο τροπος παιχνιδιού της ομάδας μπορεί να με βοηθήσει και εμένα να γινω καλύτερος. Μπορώ να βελτιώσω την ομάδα και εγώ με τον τροπο μου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα