Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε πρόταση για τον Μπιανκόν

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε πρόταση για τον Μπιανκόν

Πρόταση στον Ολυμπιακό για Μπιανκόν από κλαμπ σημαντικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του πρόταση για την παραχώρηση του Ζουλιέν Μπιανκόν και μάλιστα από ομάδα προηγμένου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ένα κλαμπ από σημαντικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει δικό του τον Ζουλιέν Μπιανκόν. Ο 24χρονος Γάλλος σέντερ μπακ, που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους», φέτος έκανε κανονικά προετοιμασία και υπολογίζεται από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση για τις συγκεκριμένες θέσεις, ο Μπιανκόν αποτελεί τον τρίτο στην ιεραρχία στόπερ πίσω από τους Πιρόλα και Ρέτσο και μάλιστα αναμένεται απόψε (17/08-20:00) να συμπεριληφθεί στο βασικό σχήμα κόντρα στον Βόλο και να πλαισιώσει τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό ελέω της απουσίας του αρχηγού των Πειραιωτών.

Την περασμένη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε πολύ από θέματα τραυματισμών, κάνοντας μέχρι και δύο χειρουργεία, πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, δίνοντας μάλιστα και μία ασίστ στα περισσότερα από 1.200 λεπτά που αγωνίστηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα