ΠΑΟΚ: Μια ενδεκάδα με αλλαγές, νέα πρόσωπα και Τσάλοφ στην κορυφή

Τσάλοφ: «Έξτρα κίνητρο να σκοράρω το vibe της Τούμπας»

bet365

Με αλλαγές και νέα πρόσωπα η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Με δεδομένες τις απουσίες των Κοτάρσκι, Τάισον, Μπάμπα και Ότο, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και του Μιχαηλίδη, που είναι τιμωρημένος από την αποβολή στο περσινό Άρης – ΠΑΟΚ των Play Off, οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» ήταν αρκετές και λίγο πολύ αναμενόμενες.

Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια, αντικαθιστώντας τον τραυματία και σχεδόν μόνιμο, Ντόμινκ Κοτάρσκι, με την αμυντική τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες.

Οι Οζντόεφ και Σβαμπ αποτελούσαν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κωνσταντέλια, και Τσάλοφ (πρώτη συμμετοχή στην ενδεκάδα) να είναι η τετράδα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα