Ο' Νιλ για Ποντένσε: «Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί του»

Newsroom
Ντάνιελ Ποντένσε

bet365

Ο Γκάρι Ο' Νιλ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Ντάνιελ Ποντένσε και παράλληλα ο κόουτς της Γουλβς σχολίασε πως ναι μεν ο Πορτογάλος ήταν στην πόρτα της εξόδου, πλέον όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Χρόνο συμμετοχής στον Ντάνιελ Ποντένσε έδωσε σήμερα (17/8) ο Γκάρι Ο' Νιλ στο ματς της Γουλβς με την Αρσεναλ, όπου οι «λύκοι» ηττήθηκαν 2-0.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός τους μίλησε και για το status quo του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, που ήταν πέρσι δανεικός στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν ώστε να επιστρέψει στο λιμάνι.

Οπου και έδειξε να τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του.

«Οταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Τους προσκαλούμε πίσω. Ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα