Μεντιλίμπαρ: «Μου αρέσει το αποτέλεσμα αλλά όχι η εμφάνιση, ο Κωστούλας κέρδισε την ευκαιρία του»

Μεντιλίμπαρ: «Μου αρέσει το αποτέλεσμα αλλά όχι η εμφάνιση, ο Κωστούλας κέρδισε την ευκαιρία του»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό, τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του Μπάμπη Κωστούλα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το... δεξί τη νέα σεζόν στη Stoiximan Superleague καθώς επικράτησε με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε τόσο για την εμφάνιση της ομάδας όσο και για το τελικό σκορ, τόνισε αυτό που τον προβλημάτισε αλλά και για την απόφαση να ρίξει στη βασική εντεκάδα τον 17χρονο Κωστούλα.

Αναλυτικά: «Μου άρεσε το αποτέλεσμα, όχι όμως και το παιχνίδι. Θα ήθελα να είμαστε πιο επιθετικοί, όχι τόσο για να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά για να μην δώσουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες.

Ελπίζω πως έχουμε την ικανότητα να παίξουμε καλύτερα. Δεν θα έχουμε κάθε φορά θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο προσεκτικοί, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας».

Για τον Κωστούλα: «Για το ντεμπούτο του Κωστούλα, όλοι οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να παίξουν, αφού έχουμε 24 παίκτες στο ρόστερ. Ο Κωστούλας έκανε όλη την προετοιμασία με την ομάδα και πιστεύω ότι άξιζε να παίξει».

Στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε πιο αναλυτικά για την εμφάνιση του Ολυμπιακού:

Πρώτο επίσημο ματς για τον Ολυμπιακό, τι κρατάτε από τον αγώνα αυτόν;

«Η αλήθεια είναι πως το 2-0 για πρώτο ματς είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δε σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος από νωρίς έμεινε με λιγότερο παίκτη στον αγώνα και θα έπρεπε να ήμασταν πιο δυνατοί και να πετύχουμε περισσότερα πράγματα και δεν το κάναμε. Για αυτούς τους λόγους δε μου άρεσε το παιχνίδι μας».

Είδαμε στον πρώτο αγώνα τον Κωστούλα βασικό, να περιμένουμε και τα άλλα νεαρά παιδιά να παίρνουν ματς στη συνέχεια;

«Όσοι βρίσκονται μαζί θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Η σεζόν είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι. Όπως ξεκίνησε τώρα ο Κωστούλας θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλους, όσο μας δίνουν πράγματα τόσο περισσότερες θα είναι οι ευκαιρίες για αυτούς. Τώρα ξεκίνησε ο Κωστούλας, άλλη φορά θα αγωνιστεί άλλος, σίγουρα αν τα πάνε καλά θα είναι καλό για τον σύλλογο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα