Μασούρας: «Αυτά τα τρίποντα μάς δίνουν αυτοπεποίθηση, θα βοηθήσω τα νέα παιδιά όσο περισσότερο μπορώ»

Μασούρας: «Αυτά τα τρίποντα μάς δίνουν αυτοπεποίθηση, θα βοηθήσω τα νέα παιδιά όσο περισσότερο μπορώ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο ένας εκ των δύο σκόρερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Βόλο και μετά το ματς, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και τη δουλειά που γίνεται στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα της Stoiximan Superleague και ο Γιώργος Μασούρας υπέγραψε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας εξτρέμ αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής, στη σημασία της νίκης αλλά και για τον Κωστούλα.

Αναλυτικά:

«Όταν παίρνεις νίκη στην αρχή, που δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας, σε μία δύσκολη έδρα, είναι θετικό. Προηγηθήκαμε νωρίς, έτυχε να σκοράρω και εγώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Το γκολ δίνει αυτοπεποίθηση στον επιθετικό. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το τρίποντο, που αυτό είναι που έχει σημασία».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Αυτά τα τρίποντα μας δίνουν αυτοπεποίθηση».

Για τον Κωστούλα: «Είμαι χαρούμενος και για αυτόν και για όλα τα νεαρά παιδιά. Θα τους βοηθήσω όσο μπορώ»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα