Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του, το μεγαλύτερο ταλέντο στη Κροατία, τον Έλληνα Ιάσονα Νεμπή! (vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του, το μεγαλύτερο ταλέντο στη Κροατία, τον Έλληνα Ιάσονα Νεμπή! (vid)

Νίκος Αθανασίου
O Ιάσωνας Νεμπής

bet365

Δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta έντυσε στα πράσινα τον 15χρονο σέντερ φορ, Ιάσονα Νεμπή, ο οποίος αποτελούσε το πιο σπουδαίο πρότζεκτ στη θέση του στο κροατικό ποδόσφαιρο.

Από τον Νοέμβριο του 2023 είχατε διαβάσει στο Gazzetta, στο εξαιρετικό ρεπορτάζ των Πολύδωρου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Τομαρά, το γεγονός πως το μεγαλύτερο ταλέντο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το πιο σπουδαίο πρότζεκτ στη θέση του σέντερ φορ στο κροατικό ποδόσφαιρο είναι... made in Greece και ακούει στο όνομα, Ιάσονας Νεμπής!

Ο γεννημένος το 2009 στράικερ έκανε πράγματα και θαύματα, καθώς μέχρι εκείνη την εποχή είχε πετύχει 119 γκολ σε 97 αγώνες τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενώ η ομοσπονδία της Κροατίας του είχε προτείνει να αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα της ''Χρβάτσκα'' στο κλιμάκιο της Κ15.

Η οικογένεια του Έλληνα επιθετικού επέστρεψε στην Ελλάδα και κάτω από άκρα μυστικότητα και στοχευμένες κινήσεις(όπως η παρουσία του μικρού στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου στην Αυστρία αυτό το καλοκαίρι) ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τον κάνει δικό του, προσθέτοντας στην ακαδημία του ένα προφίλ που δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες για το μέλλον.

Μάλιστα, οι ''πράσινοι'' κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εγχώριο ανταγωνισμό, μιας και ο Νεμπής ήταν στο στόχαστρο όλων των ομάδων του big4 που έβλεπαν και απόλυτα λογικά, μία τεράστια ποδοσφαιρική ευκαιρία στον ορίζοντα.

Ο Νεμπής έχει ενταχθεί ήδη στην Κ17 του Τριφυλλιού και ακολουθεί την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα