Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Επιμένει ο Ρομάνο για Πελίστρι και Παναθηναϊκό

Πελίστρι
Με νέα ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιμένει για την μεταγραφή του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως θέλει να την ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνεχίζει να στηρίζει το χθεσινό αποκλειστικό του δημοσίευμα σχετικά με την διαφαινόμενη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό, παρά την διάψευση στην οποία προέβη λίγο αργότερα η «πράσινη» ΠΑΕ.

Αυτή τη φορά ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε μία νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και μάλιστα στοχεύουν να πετύχουν την οριστική συμφωνία αυτή την εβδομάδα. Τονίζει δε πως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αυτή παίζει ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή στην εθνική Ουρουγουάης και αποτελεί τον διακαή πόθο του για την θέση των εξτρέμ αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα δε με χθεσινό δημοσίευμα του «Athletic» υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον 22χρονο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή για τέσσερα χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα