Λαμία: Επίσημος ο δανεισμός του Ραντόνια από την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Βένταντ Ραντόνια της ΑΕΚ

bet365

Και επίσημα ο Βένταν Ραντόνια είναι παίκτης της Λαμίας, με τον 22χρονο Βόσνιο μπακ να ολοκληρώνει τον δανεισμό του για ένα χρόνο από την ΑΕΚ.

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να ολοκληρώσει ο Βένταν Ραντόνια τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Λαμία καθώς οι δύο ομάδες είχαν φτάσει σε συμφωνία, ενώ ο 22χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ είχε ανανεώσει πρώτα το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Η Λαμία ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Ραντόνια, ο οποίος θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (06/09/2001) Βόσνιο δεξί μπακ Vedad Radonja, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα της ΑΕΚ από το 2020 καταγράφοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στην ΑΕΚ Β, έχοντας 49 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα