Τελικός Διηπειρωτικού: Ο κόουτς Συλαϊδόπουλος θα έχει όλα τα βασικά... όπλα του με τη Φλαμένγκο

Τελικός Διηπειρωτικού: Ο κόουτς Συλαϊδόπουλος θα έχει όλα τα βασικά... όπλα του με τη Φλαμένγκο

Ο Κωστούλας

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός θα κοουτσάρει τους Νέους του Ολυμπιακού κόντρα στη Φλαμένγκο και θα έχει όλους τους... δυνατούς του παίκτες διαθέσιμους.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα έχουν το Σάββατο 24 Αυγούστου το πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού (22.00, MEGA και COSMOTE SPORTS TV 3). Για αυτή τη... μάχη ο κόουτς Συλαϊδόπουλος που θα καθήσει στον πάγκο των Πειραιωτών θα έχει τα βασικά του... όπλα στη... φαρέτρα του.

Δηλαδή παίκτες όπως οι Μπάμπης Κωστούλας, Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης, Αντώνης Παπακανέλλος και Ισίδωρος Κουτσίδης. Αναφερόμαστε σε αυτούς διότι είναι παιδιά που βρίσκονται και στην α' ομάδα. Από την περσινή ομάδα βέβαια υπάρχουν παιδιά που έχουν αποχωρήσει όπως ο γκολκίπερ Σίνα και ο Κώστας Κωστούλας. Η αποστολή φυσικά θα βγει πριν τον αγώνα με τη Φλαμένγκο, εκεί που ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Νέων θα διεκδικήσει ένα ακόμα σπουδαίο τρόπαιο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα