Πορτογαλικά media: «Ο Κάρμο θέλει να διεκδικήσει τη θέση του στην Πόρτο, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την περίπτωσή του»

Πορτογαλικά media: «Ο Κάρμο θέλει να διεκδικήσει τη θέση του στην Πόρτο, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την περίπτωσή του»

Ο Κάρμο

bet365

Ο Νταβίντ Κάρμο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία θα επιδιώξει να διεκδικήσει μία θέση βασικού στην Πόρτο. Τι προκύπτει για Ολυμπιακό.

Τα νεότερα στοιχεία για το θέμα αυτό έρχονται από το ρεπορτάζ της A BOLA. Εκεί όπου σημειώνεται το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρμο.

Παράλληλα όμως μεταδίδεται πώς ο σχεδόν δίμετρος στόπερ επιμένει στο ότι θέλει να διεκδικήσει τη θέση του στην Πόρτο. Να διεκδικήσει δηλαδή το να είναι βασικός στην πορτογαλική ομάδα κάτι που σε αυτή τη φάση βέβαια δεν υφίσταται. Παράλληλα όμως συμπληρώνουν οι Ίβηρες πώς ο Ολυμπιακός θα κυνηγά μέχρι το τέλος των μεταγραφών την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο.

Σε αυτό το μεταγραφικό story βέβαια μετράει και η στάση της Πόρτο και το κατά πόσον θα καλυφθεί ή όχι στο οικονομικό σκέλος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα