ΟΦΗ: Θλάση β' βαθμού ο Νέιρα

ΟΦΗ: Θλάση β' βαθμού ο Νέιρα

Βασίλης Μπαλατσός
Νειρα

bet365

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα, υπέστη θλάση β' βαθμού και δεδομένα θα χάσει τα επόμενα ματς με Ατρόμητο και Βόλο.

Δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά τα νέα για την κατάσταση του Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός χαφ του ΟΦΗ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ και ο απεικονιστικός έλεγχος που πέρασε έδειξε πως υπέστη θλάση β' βαθμού στο γαστροκνήμιου του δεξιού ποδιού.

Ο αρχηγός των Κρητικών ξεκίνησε θεραπεία και δεδομένα θα χάσει τα δυο ματς πριν την πρώτη διακοπή, κόντρα στον Ατρόμητο στο Ηράκλειο (24/8, 19:30) και ενάντια στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό, την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Τρίτης (20/8) στο «ΒΑΚ» έγινε με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (21/8), στις 18:30.

Τέλος να αναφέρουμε πως στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τον ερχόμενο ματς με τους Περιστεριώτες αναμένεται να είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Λέβαν Σενγκέλια, ο οποίος έχασε τον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας λόγω ίωσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα