Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Κρούση» στον Φαράζ της ΑΕΚ Λάρνακας σύμφωνα με τους Γάλλους

Νότης Χάλαρης
οσφπ
Το όνομα του Ιμάντ Φαράζ από την ΑΕΚ Λάρνακας έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό καθώς οι Γάλλοι αναφέρουν πως έγινε επίσημη κρούση για την απόκτηση του.

Ο Ιμάντ Φαράζ πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν πέρσι με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας όπου σε 42 παιχνίδια είχε 7 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, συγκεντρώνοντας αρκετά βλέμματα πάνω του.

Ο 25χρονος εξτρέμ ήταν πέρσι στη λίστα του Ολυμπιακού και φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, όπως τονίζει ο Γάλλος δημοσιογράφος Λοϊκ Τανζί.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσημη κρούση στους Κύπριους για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Να θυμίσουμε πως ο μικρότερος αδερφός του, ο 22χρονος Σαμί υπέγραψε πριν λίγες εβδομάδες για τον Αστέρα AKTOR.

Παράλληλα, η ίδια πηγή τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για την περίπτωση του προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα