Παναθηναϊκός: Όταν ο Τεν Χαγκ έπλεκε το εγκώμιο του Πελίστρι, τα τέσσερα στοιχεία που ξεχώρισε

Παναθηναϊκός: Όταν ο Τεν Χαγκ έπλεκε το εγκώμιο του Πελίστρι, τα τέσσερα στοιχεία που ξεχώρισε

Πελίστρι - Τεν Χαγκ

bet365

Μπορεί να μην καθιερώθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο - οσονούπω «πράσινος» - Φακούντο Πελίστρι είχε τραβήξει το βλέμμα του Έρικ Τεν Χαγκ με την ποιότητά του.

Έκανε το μεγάλο του βήμα νωρίς, μόλις στα 19 του, όταν και υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φακούντο Πελίστρι, που αναμένεται να γίνει άμεσα παίκτης του Παναθηναϊκού, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους Κόκκινους Διαβόλους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως άπαντες στο «Ολντ Τράφορντ» δεν αναγνώρισαν την ποιότητά του.

Πρώτος και κυριότερος εξ αυτών, ο προπονητής του τα τελευταία δύο χρόνια, Έρικ Τεν Χαγκ, που παρ'ότι δεν τού έδωσε τόσες ευκαιρίες, είδε σε εκείνον πολύ καλά στοιχεία. Ο Πελίστρι το 2023 βοήθησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το League Cup, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, μετά την εμφάνισή του στο 3-0 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ στα ημιτελικά, ο Ολλανδός κόουτς είχε αναφερθεί ειδικά σε εκείνον, ξεχωρίζοντας τα δυνατά του στοιχεία.

«Έχουμε δει πως έχει αθλητικότητα, πάντα κινείται καλά, τα τρεξίματά του στην πλάτη της άμυνας είναι καλά και είναι ταχύτατος», είχε πει για εκείνον ο Έρικ Τεν Χαγκ.

«Οπότε πρέπει να βάλει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι πολύ καλός ανάμεσα στις γραμμές επειδή έχει ασφάλεια με την μπάλα στα πόδια. Είναι διαφορετικός από αυτά που έχουμε, δεν είναι ένας αριστεροπόδαρος δεξιός εξτρέμ, όπως ο Άντονι. Ο Φακούντο παίζει πολύ καλά με το δεξί και το απέδειξε την πολύ καλή ευκαιρία που δημιούργησε με τη σέντρα του για τον Βέγκχορστ», ανέφερε στη συνέχεια ο Ολλανδός για τον Πελίστρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα