A Bola: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πείσει την Μπενφίκα να πάρει δανεικό ξανά τον Μεϊτέ»

Μεϊτέ: «

bet365

Για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα με στόχο τη μεταγραφή του Σουαλιό Μεϊτέ κάνει λόγο σε ρεπορτάζ της η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

Ένα ακόμη «επεισόδιο» στο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού «ΠΑΟΚ – Μεϊτέ» από την «A Bola», που κάνει λόγο για νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων για το δανεισμό και όχι την αγορά του Γάλλου μέσου της Μπενφίκα.

«Ο Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζει να βρίσκεται στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, που έχει ξαναρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα, όχι για την αγορά αλλά για τον δανεισμό του», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η πορτογαλική εφημερίδα σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν ικανοποιεί τους «Αετούς» της Λισαβόνας.

Η διοίκηση της Μπενφίκα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, αναζητά μια οριστική λύση στο θέμα του Γάλλου κεντρικού χαφ, ο οποίος δεν βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ. Γι’ αυτό και οι «Αετοί» θέλουν, είτε την πώληση των δικαιωμάτων του, είτε την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού, αλλά υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης δεν ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις που έγιναν το καλοκαίρι και αφού ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης και η Μπενφίκα είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του», προσθέτει η «A Bola», με τους «ασπρόμαυρους» να μην σχολιάζουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι το όνομα του Μεϊτέ δεν υπάρχει, πλέον, στη μεταγραφική ατζέντα των Πρωταθλητών Ελλάδας, με το ημερολόγιο να δείχνει «20 Αυγούστου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα