Η πρώτη ανάλυση φάσεων από τον Λανουά για τα ματς ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Newsroom
lanoua_intime.jpg

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά έκανε το πρώτο βίντεο όπου εξηγεί τις αμφισβητούμενες φάσεις από την 1η αγωνιστική στα ματς των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά ανέλυσε σε βίντεο τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων και συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός, Βόλος-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Αστέρας AKTOR.

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, ο Λανουά στάθηκε στη φάση του πέναλτι από όπου προέρχεται η ισοφάριση του ΠΑΟΚ σε 1-1, όπου ο Γάλλος αρχιδιαιτητής δικαιώνει τον διαιτητή για την απόφαση του.

Στο ίδιο ματς και στη φάση με το χέρι του Μπέργκστρομ στην περιοχή που αρχικά δόθηκε πέναλτι, ο Λανουά δικαιώνει τον VAR που κάλεσε τον διαιτητή προκειμένου να πάρει πίσω την απόφαση του.

Μετά πάμε στο Βόλος - Ολυμπιακός όπου ο Γάλλος αρχιδιαιτητής τονίζει στη φάση του Λούκας Βιγιαφάνιες και στο τάκλιν πάνω στον Ανδρέα Ντόι, ότι πρέπει να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη και όχι την κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα.

Τέλος, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα AKTOR και την εκτέλεση φάουλ του Ρεγκίς από όπου ήρθε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ, ο Λανουά υπενθύμισε τον κανονισμό για το τείχος και τον αντίπαλο παίκτη. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο διαιτητής έπρεπε να είναι σε εγρήγορση και να είναι πιο ενεργός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα