Άρης: Μπήκε ο Πιόνε Σίστο, αποφασίζει ο Μάντζιος

Άρης: Μπήκε ο Πιόνε Σίστο, αποφασίζει ο Μάντζιος

Newsroom
Ο Σίστο

bet365

Ο Πιόνε Σίστο μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης κι έτσι απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα (24/8, 20:00) με τον Πανσερραϊκό.

Ο Δανός επιθετικός υπέστη θλάση κατά το διάστημα της παρουσίας των «κίτρινων» στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με συνέπεια την απουσία του στα δύο τελευταία τεστ προετοιμασίας αλλά και στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έχοντας ολοκληρώσει τη θεραπεία του, ο Πιόνε Σίστο μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον η απόφαση για τη συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό θα ληφθεί από τον Άκη Μάντζιο. Προφανώς ο έμπειρος τεχνικός θέλει να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητάς του κι εν συνεχεία να αποφασίσει για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα καθώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα