Ολυμπιακός: Έφτασαν στη Βραζιλία και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση οι Νέοι

Ολυμπιακός: Έφτασαν στη Βραζιλία και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση οι Νέοι

Νότης Χάλαρης
Ελλάδα

bet365

Στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο έφτασε η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού ενόψει του ιστορικού παιχνιδιού κόντρα στη Φλαμένγκο με φόντο τον τίτλο του Διηπειρωτικού.

Σε βραζιλιάνικο έδαφος πάτησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού καθώς έφτασαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (24/08, στις 22:00) κόντρα στη Φλαμένγκο με φόντο το τρόπαιο του Διηπειρωτικού.

Η κατάκτηση του UEFA Youth League την περσινή σεζόν, ήταν το... εισιτήριο για τους «ερυθρολεύκους» ώστε να αγωνιστούν στο Μαρακανά και να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, από την περσινή ομάδα, δεν θα έχει στη διάθεση του κανέναν εκ των Σίνα, Κωνσταντίνο Κωστούλα και Κουτσογούλα καθώς έχουν αποχωρήσει από το κλαμπ με τη μορφή δανεισμού. Αντιθέτως, πήρε μαζί του όλους τους παίκτες που πήγαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας (Κωστούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Μπακούλας, Κουτσίδης) αλλά και τον Νίκο Μπότη.

Αναλυτικά: Μπότης, Κουράκλης, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Πρεκατές, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Πλι, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδη, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζαμαλής.

Με την άφιξη του στη χώρα, η ομάδα πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε. Θυμίζουμε πως η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (20/08) ενώ στη Βραζιλία θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα