ΑΕΚ: 'Ελυσε το συμβόλαιό του ο Αθανασιάδης, συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας

Δημήτρης Βέργος
Ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ

bet365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στην ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία μαζί του.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους και θα συνεχίσει στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 31χρονο Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Αθανασιάδης από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας σεζόν δεν υπολογιζόταν από τον Ματίας Αλμέιδα. Παρ' όλα αυτά μετά την οριστικοποίηση της απόφασης αυτής, ο ίδιος είχε υποδειγματική συμπεριφορά και έκανε όλο αυτό το διάστημα ό,τι καλύτερο μπορούσε προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές.

Ο Αθανασιάδης έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ Λάρνακας και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια, αποχωρώντας από την Ένωση μετά από μια πενταετία, με 70 συμμετοχές κάτω από την εστία της.

«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Η οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Γιώργος ήταν από τους πυλώνες της πορείας μας για το ιστορικό νταμπλ του 2023. Του ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του», ανέφεραν οι κιτρινόμαυροι.

Από την πλευρά της, σε ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Λάρνακας γνωστοποίησε το deal με τον 31χρονο Έλληνα γκολκίπερ αναφέροντας στην ανακοίνωσή της: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα