Παναθηναϊκός: Το tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πελίστρι

Newsroom
Ο Παναθηναϊκός διέψευσε το δημοσίευμα του Ρομάνο για Πελίστρι

bet365

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Φακούντο Πελίστρι από τον Παναθηναϊκό, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέβασε λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Φακούντο Πελίστρι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το «τριφύλλι» να βγάζει ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία του για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στους Πράσινους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επανέλαβε ότι το κόστος θα φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ για τη μετακίνηση του.

Παράλληλα, τονίζει πως υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα, ίσως το ποσό της μεταγραφής να ξεπεράσει αυτό του Τετέ και να φτάσει τα 8 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ έχει τοποθετήσει ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή που ισχύει μέχρι το 2027 ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» διατήρησαν το 45% του ποδοσφαιριστή για μελλοντική πώληση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα