Παναθηναϊκός: Ο πιο αναγνωρίσιμος οπαδός της Γιουνάιτεντ «έκραξε» το deal της ομάδας του για τον Πελίστρι! (vid)

Πελίστρι
Ο Φακούντο Πελίστρι είναι και με τη βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως στην Αγγλία οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συμφωνία πώλησης του Ουρουγουανού στο «τριφύλλι».

Στα «πράσινα» ντύθηκε κι επίσημα ο Φακούντο Πελίστρι τον οποίο ο Παναθηναϊκός προσγείωσε στην Ελλάδα σε μια μεταγραφή που τού στοίχισε για αρχή 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βέβαια φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο deal. Πρώτος εξ αυτών ο Μαρκ Γκόλντμπριτζ, ο πιο αναγνωρίσιμος οπαδός των Κόκκινων Διαβόλων, λόγω της παρουσίας του στα social media. Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Γκόλντμπριτζ, εμφανίστηκε να τα... χώνει στη διοίκηση της ομάδας του που άφησε τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό να αποχωρήσει για ένα τόσο μικρό ποσό!

@unitedstandclips Was he a good player ? #markgoldbridge #manchesterunited #pellistri #transfer ♬ original sound - United Stand x Thats football

«Είναι κακή χρήση ενός ακόμα ταλέντου από εμάς. Είναι καλός παίκτης, μου αρέσει. Δεν έκανε στον Τεν Χαγκ από την αρχή, δεν είχε νόημα να τον έχουμε εδώ τους τελευταίους 18 μήνες. Το να αγοράζεις 9 εκατομμύρια έναν παίκτη που είναι βασικός στην Ουρουγουάη και να τον αφήνεις να φύγει με αυτό το ποσό είναι κακή διαχείριση του ταλέντου του. Τον Πελίστρι θα έπρεπε να τον πουλήσουμε 15 με 20 εκατομμύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκόλντμπριτζ, μιλώντας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Στα σχόλια του βίντεο μάλιστα, αρκετοί Άγγλοι έδειξαν να συμφωνούν με τα λεγόμενά του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα