Αθανασιάδης: «Η ΑΕΚ, οι άνθρωποι της και ο κόσμος μας, θα σημαίνουν τα πάντα για μένα»

Newsroom
Ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ

bet365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είπε το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ μετά την αποχώρησή του από την ομάδα, τονίζοντας πως οι αναμνήσεις του ιστορικού νταμπλ δεν θα φύγουν ποτέ από μέσα του.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, φτάνοντας σε συμφωνία με την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Αθανασιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, τους ανθρώπους και τον κόσμο της, υπογραμμίζοντας πως τις αναμνήσεις του ιστορικού νταμπλ δεν θα τις ξεχάσει ποτέ.

«Μια ιστορία απο την πόλη μας μεγαλώνει από παιδιά……Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η ΑΕΚ, οι άνθρωποι της και ο κόσμος μας, θα σημαίνουν τα πάντα για μένα. Το 22-23 και οι αναμνήσεις του ιστορικού νταμπλ δεν θα φύγουν ποτέ από την ψυχή και το μυαλό. Τυχερός που το έζησα μαζί σας», έγραψε ο 31χρονος γκολκίπερ στην ανάρτησή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα