ΠΑΟΚ: Με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης κόντρα στη Σάμροκ

ΠΑΟΚ: Με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης κόντρα στη Σάμροκ

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Σάμροκ Ρόβερς για το πρώτο παιχνίδι των play off του Europa League (NS Prime, 20:30) με στόχο να αγκαλιάσει από απόψε την πρόκριση στο League Phase.

Ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Μάλμε στο Champions League ήταν βγαλμένος από... θρίλερ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει στρέψει το ενδιαφέρον στην είσοδο του League Phase του Europa League.

Εμπόδιο για να το καταφέρει είναι η Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία και ο Δικέφαλος θέλει από το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα (20:30, NS Prime) να βάλει ισχυρές βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε κανένα πρόβλημα και στην αποστολή βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα όπλα που έχει στην ευρωπαϊκή λίστα. Θυμίζουμε πως ο Κουλιεράκης θα αποχωρήσει μετά τα play offs.

Αναλυτικά: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Πρόγραμμα:

ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς (NS Prime, 20:30)
Λανς - Παναθηναϊκός (CS1, 22:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα