Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ρελάνς για τον  Κάρμο με προϋποθέσεις για deal

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ρελάνς για τον  Κάρμο με προϋποθέσεις για deal

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ολυμπιακός δίνει σκληρή... μάχη - για άλλη μία φορά - για να βρει την κατάλληλη φόρμουλα και να ντύσει και πάλι τον Νταβίντ Κάρμο στα ερυθρόλευκα.

Είναι μία μεταγραφική περίπτωση που απασχόλησε για τα καλά και απασχολεί ακόμα τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Νταβίντ Κάρμο - που φυσικά ανήκει στην Πόρτο - που οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον πειραϊκό σύλλογο να ξαναβάζει πολύ καλές προϋποθέσεις (με ενέργειες και της διοίκησής του και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη) για να πετύχει το οριστικό deal και να φέρει πίσω στο Λιμάνι τον δίμετρο στόπερ.

Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν ένα μεταγραφικό μέτωπο που παρέμενε για τα καλά ανοιχτό. Σε αυτή τη φάση προκύπτει μία ρελάνς του Ολυμπιακού αλλά και νέες και σαφείς πιθανότητες για την επίτευξη της συμφωνίας (εάν όχι άμεσα τότε εντός των επόμενων ημερών) που θα οδηγήσει και πάλι τον διεθνή στόπερ στις τάξεις των τροπαιούχων του Conference League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα