Αμορίμ σε ερώτηση για τον Ιωαννίδη: «Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, θέλουμε την πρώτη μας επιλογή»

Newsroom
Ιωαννίδης

bet365

Ο Ρούμπεν Αμορίμ, απαντώντας σε ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη, τόνισε πως η Σπόρτινγκ θα συνεχίσει να παλεύει για τη μεταγραφή του.

Οι προσπάθειες της Σπόρτινγκ για τον... «αντί-Ιωαννίδη» Βίτορ Ρόκε έπεσαν στο κενό κι έτσι ο Φώτης Ιωαννίδης παρέμεινε στο επίκεντρο της προσοχής της. Τα Λιοντάρια επιθυμούν να ενισχυθούν στην κορυφή της επίθεσης και είναι γνωστό πως εδώ και καιρό, παρά την πρόθεση του Παναθηναϊκού να μην πουλήσει τον αρχηγό του, προσπαθούν να τον προσγειώσουν στη Λισαβόνα.

«Η Σπόρτινγκ έχασε τη δεύτερη επιλογή της (τον Ρόκε) και διαπραγματεύεται με μια τρίτη. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατηθεί αιχμάλωτος από την πρώτη επιλογή του (τον Ιωαννίδη);», ήταν η ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, που τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για την ολοκλήρωση του deal.

«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι. Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», απάντησε ο Αμορίμ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα