Ο Ροντινέι ευχήθηκε στους Νέους του Ολυμπιακού: «Να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και το Μαρακανά»

Νότης Χάλαρης
Ο Ροντινέι κάνει το 0-1 για τον Ολυμπιακό στον Βόλο

bet365

Ο Ροντινέι θα δει την πρώην του ομάδα, τη Φλαμένγκο να διεκδικεί το Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20 κόντρα στη νυν ομάδα του, τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να στείλει τις δικές του ευχές προς τους Νέους.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Φλαμένγκο για το Intercontinental U20 στο Μαρακανά και ο Ροντινέι έστειλε τις δικές τους ευχές στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ αναφέρθηκε τόσο στην πρώην ομάδα του όσο και στη νυν, ενώ είπε στα παιδιά να ευχαριστηθούν το ματς σε αυτό το στάδιο.

«Γεια σας παιδιά, Ροντινέι εδώ! Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο που θα γίνει το Σάββατο για το Intercontinetal U20. Η Φλαμένγκο είναι η πρώην ομάδα του και την αγαπώ πάρα πολύ και τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού. Εύχομαι σε αυτόν τον αγώνα να νικήσει ο καλύτερος και τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά, που είναι ένα ιστορικό στάδιο, έχω παίξει πολλές φορές εκεί. Εύχομαι στα παιδιά να το ευχαριστηθούν το παιχνίδι και κερδίσει ο καλύτερος»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα