Τεν Χαγκ για Πελίστρι: «Έχει υψηλές προοπτικές, στον Παναθηναϊκό μπορεί να εξελιχθεί»

Ιάσονας Θεριός
Πελίστρι - Τεν Χαγκ
Με τα καλύτερο λόγια μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Φακούντο Πελίστρι, ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Μπορεί να μην κατάφερε να τον... εκτοξεύσει όπως θα ήθελε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν διατηρεί εξαιρετική άποψη για τον Φακούντο Πελίστρι. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προστέθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ως μια σπουδαία μεταγραφή και ο κόουτς των Κόκκινων Διαβόλων ρωτήθηκε για εκείνον σε συνέντευξη Τύπου. Όπως και στο παρελθόν, μίλησε για τον Πελίστρι με τα καλύτερα λόγια και εξήγησε γιατί ο αγγλικός σύλλογος επέτρεψε την αποχώρησή του.

«Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και βελτιώθηκε πολύ την τελευταία χρονιά, όμως εμείς έχουμε τεράστιο ανταγωνισμό στα άκρα. Δεν μπορέσαμε να του δώσουμε ό,τι έπρεπε, αλλά είναι δεδομένο πως έχει υψηλές προοπτικές και χρειάζεται παιχνίδια για να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. Στον Παναθηναϊκό θα έχει αυτή την ευκαιρία», είπε για τον νέο εξτρέμ του «τριφυλλιού» ο Τεν Χαγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα