Κοστίνια: «Θα ήταν το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Κοστίνια: «Θα ήταν το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ελλάδα

bet365

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Ρίο Άβε με τον Πόρτο, ο Κοστίνια μίλησε στην Πορτογαλία για το συγκεκριμένο ματς αλλά και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο Κοστίνια ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό από τα μέσα της περασμένης σεζόν και το καλοκαίρι εντάχθηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Ο Πορτογάλος αναδείχθηκε κορυφαίος ακραίος μπακ της σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη Ρίο Άβε και ο ίδιος μίλησε στην «A Bola» με αφορμή το παιχνίδι της πρώην του ομάδας με την Πόρτο.

Μάλιστα ο Κοστίνια αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό αλλά και στους στόχους που έχει με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά:

«Οι πρώτες μέρες στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλές. Ο σύλλογος προσφέρει άριστες συνθήκες εργασίας στους επαγγελματίες, έχουμε μια δυνατή ομάδα, με παίκτες υψηλής ποιότητας και στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά, το να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα σε μια εποχή που ο σύλλογος κλείνει τα 100 θα ήταν το τέλειο δώρο. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γιορτάσουμε αυτό το επίτευγμα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα