ΟΦΗ, μεταγραφές: Έκλεισε Μπαΐνοβιτς

ΟΦΗ, μεταγραφές: Έκλεισε Μπαΐνοβιτς

Μπαινοβιτς

bet365

Ο ΟΦΗ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τη Σπάρτακ Τρνάβα από τη Σλοβακία, για τη μεταγραφή του 28χρονου μέσου, Φίλιπ Μπαΐνοβιτς.

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Φίλιπ Μπαΐνοβιτς. Όπως προκύπτει από την πλευρά των Κρητικών τα έχουν βρει σε όλα με τη Σπάρτακ Τρνάβα για τη μεταγραφή του Σέρβου χαφ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, αγωνίστηκε φέτος το καλοκαίρι στα προκριματικά του Conference league (τόσο στην πρόκριση επί της Σαράγεβο, όσο στον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Βίσλα Κρακοβίας), ενώ μετράει ήδη 2 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Την προηγούμενη σεζόν, με την ομάδα του τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League (σε προκριματικά και φάση των ομίλων).

Πρόκειται για μέσο που αγωνίζεται κυρίως στο «8» αλλά έχει την ίδια ευχέρεια να παίξει τόσο στο «6» όσο και στο «10». Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Ράντ, Ζάρκοβο και Ερυθρό Αστέρα, στην Πολωνία για την Γκόρνικ Ζάμπρζε και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη Σπάρτακ.

Η μεταγραφή του χαφ δεν ήταν προτεραιότητα σε σχέση με την υπόθεση του στόπερ, όμως από τη στιγμή που προέκυψε πρόσφορο έδαφος για τον Σέρβο μέσο ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή. Οι Κρητικοί δουλεύουν παράλληλα το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν περάσει ξανά από την Ελλάδα, με τον Παπέ Αμπού Σισέ να μην είναι στη λίστα.

Ο Μπαΐνοβιτς αναμένεται στο Ηράκλειο σήμερα στις 14:50 μετά το μεσημέρι με απευθείας πτήση από το Βελιγράδι. Θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι καλά, μέχρι αύριο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα