ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Εκόνγκ

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Εκόνγκ

Newsroom
Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ

bet365

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία και μέσω των social media αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ.

Στην Αλ Κχολούντ της Σαουδικής Αραβίας θα συνεχίσει ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ και από μέρες βρίσκεται στην ασιατική χώρα ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκεί μετακίνησής του.

Ο Νιγηριανός στόπερ αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και πριν από λίγο αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσω των social media.

Η ανάρτησή του

Αγαπημένε μου ΠΑΟΚ,

Μετά από μία τρομερή σεζόν και χρονιά στη Θεσσαλονίκη, θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μοιραστώ και αυτές τις στιγμές μαζί τους και να είμαι κομμάτι τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το staff, το ιατρικό τιμ, τον στρατηγό Λουτσέσκου, τους βοηθούς του και ειδικά τους συμπαίκτες μου, που έγιναν οικογένεια για μένα, για την πίστη και τη σκληρή δουλειά που οδήγησαν σε ένα αξέχαστο πρωτάθλημα και σε ξεχωριστές ευρωπαϊκές βραδιές.

Οσο για τον κόσμο, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στις δύσκολες στιγμές. Η Τούμπα είναι κάτι το ιδιαίτερο και τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει το “Μόνο ΠΑΟΚ”.

Εύχομαι σε όλους μία ακόμη πετυχημένη σεζόν και θα συνεχίσω να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Ολα τα καλύτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα