Κοϊτά: «Ο Λιβάι Γκαρσία είναι πιο γρήγορος από εμένα, αλλά αυτό ίσως αλλάξει σε δύο μήνες» (vid)

Κοϊτά: «Ο Λιβάι Γκαρσία είναι πιο γρήγορος από εμένα, αλλά αυτό ίσως αλλάξει σε δύο μήνες» (vid)

Newsroom
Κοιτά

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Κοϊτά, στο δεύτερο μέρος του Q & Α της ΑΕΚ αναφέρεται στους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ αλλά και στο αν είναι πιο γρήγορος από τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Αμπουμπακάρ Κοϊτά, στο πρώτο μέρος του Q & A στο κανάλι της ΑΕΚ ήταν σαφής πως η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο δεύτερο μέρος, στέκεται στο λόγο που επέλεξε την Ενωση αλλά και το αν είναι πιο γρήγορος από τον Λιβάι Γκαρσία.

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Παίζω με τα παιδιά μου.

Γιατί διάλεξες την ΑΕΚ: Γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα, ένιωσα ότι με θέλουν πολύ πριν υπογράψω, ο πρόεδρος και ο προπονητής με ήθελαν εδώ, γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ.

Είσαι πιο γρήγορος από τον Λιβάι Γκαρσία; Φυσικά είμαι πιο γρήγορος (γέλια)! Όχι πιστεύω ότι ο Λιβάι είναι πιο γρήγορος αλλά ίσως σε 2 μήνες αυτό αλλάξει.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που είδες αγώνα της ΑΕΚ; Εναντίον της Αντβέρπ, στα προκριματικά του CL.

Hat trick ή last minute goal; Hat trick αλλά εξαρτάται αν ειναι να κερδίσεις με 3-2 ή 2-1 τότε last minute goal.

Αγαπημένο video games; Δεν παίζω πολύ, αλλα αν ειμαι με φιλους, FIFA.

Αγαπημένο ελληνικό φαγητό; Χωριάτικη σαλάτα.

@aekfc Q&A with Aboubakary Koita - Part 2 🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2024_2025 #Koita_11 #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα