Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Μπαΐνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Μπαΐνοβιτς: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Newsroom
Ο Μπαΐνοβιτς

bet365

Στο Ηράκλειο προκειμένου υπογράψει στον ΟΦΗ και να ανακοινωθεί από τους Κρητικούς, βρίσκεται ο Σέρβος αμυντικός μέσος, Φίλιπ Μπαΐνοβιτς. Ο 28χρονος στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε πως είναι χαρούμενος που ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις για τον ΟΦΗ συνεχίζονται, με τους Κρητικούς να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση και του Φίλιπ Μπαΐνοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος έφτασε σήμερα στο Ηράκλειο και μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Μπαΐνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις φτάνοντας στην Κρήτη ανέφερε τα εξής: «Νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, όλοι οι Σέρβοι αγαπάμε τους Έλληνες και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για το ότι μετά την Γκόρνικ και την Πολωνία θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Χεσούς Χιμένεθ: «Του είχα δώσει αρκετές ασίστ, συνυπήρξαμε αρκετά στην Πολωνία. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαι χαρούμενος που τον ξαναβρίσκω εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα