ΟΦΗ: Με Σενγκέλια για το ματς με Ατρόμητο οι Κρητικοί

ΟΦΗ: Με Σενγκέλια για το ματς με Ατρόμητο οι Κρητικοί

Newsroom
Ο Σενγκέλια

bet365

Ο Λεβάν Σενγκέλια θα είναι το νέο πρόσωπο στον ΟΦΗ για το ματς με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» για την 2η αγωνιστική της Super League. Εκτός αποστολής ο Νέιρα που συνέχισε θεραπεία.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 1η αγωνιστική της Super League, ο ΟΦΗ στην 2η στροφή του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και στην συνέχεια έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του. Σε αυτή θα βρίσκεται ο Λεβάν Σενγκέλια, ενώ θα απουσιάζει ο Νέιρα που συνέχισε την θεραπεία.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά των Κρητικών για την προπόνηση και την αποστολή έχει ως εξής: «Με τον Levan Shengelia να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (24/8) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η προπόνηση, η οποία έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, άσκηση τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Baumann, Μαρινάκη, Bressan, Χατζηθεοδωρίδη, Gonzalez, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Abanda, Καραχάλιο, Riera, Gallegos, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Bakic, Iseka, Jimenez, Nuss, Shengelia, Jung.

Εκτός από τον Neira, ο οποίος συνέχισε θεραπεία, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Θεοδοσουλάκης, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης, Φανουράκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα