Ατρόμητος: Χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΦΗ, μέσα και ο Καρλίτος

Ατρόμητος: Χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΦΗ, μέσα και ο Καρλίτος

Newsroom
Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται το Σάββατο από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει όλους του παίκτες στην διάθεσή του καθώς στην αποστολή βρίσκεται και ο Καρλίτος.

Το δεύτερο παιχνίδι του στην φετινή Super League δίνει ο Ατρόμητος με τους Περιστεριώτες να φιλοξενούνται το Σάββατο από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Πάμπλο Γκαρσία για την σημαντική αυτή αναμέτρηση θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς στην αποστολή βρίσκεται και ο Καρλίτος.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ατρομήτου έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (24/8, 19:30) στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα