ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Γκόμεζ, αύριο μαγνητική ο Τόμας

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Γκόμεζ, αύριο μαγνητική ο Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Τζόναθαν Γκόμεζ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Θεραπεία ο Μπράντον Τόμας, αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (23/8) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το απόγευμα βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Αντίθετα, ο Μπράντον Τόμας απουσίαζε από την προπόνηση (υποβλήθηκε σε θεραπεία) και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, καθώς την κέρδισε με 4-0 και πλέον γυρίζει άμεσα το διακόπτη και μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Stoiximan Super League.

Με νέο πρόσωπο τον Τζόναθαν Γκόμεζ, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (23.08) στη Νέα Μεσημβρία η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης της Πέμπτης (22.08) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, ενόψει της επικείμενης μάχης το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2024-25 (25.08, 20:30).

Ο Μπράντον Τόμας , που αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς με ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε θεραπεία κι αύριο θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (24.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα