Άρης: Με Σίστο και Νταρίντα στις Σέρρες οι «κίτρινοι»

Άρης: Με Σίστο και Νταρίντα στις Σέρρες οι «κίτρινοι»

Newsroom
Ο Σίστο

bet365

Οι Σίστο και Νταρίντα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη για το ματς με τον Πανσερραίκό στις Σέρρες. Εκτός έμειναν οι Σουλεϊμάνοφ, Ζαν Ζουλ, Φατόρε και Πάβισιτς.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και για τον Άρη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές με τους «κίτρινους» να φιλοξενούνται από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Η προετοιμασία της ομάδας του Άκη Μάντζιου ολοκληρώθηκε και στην συνέχεια ο Έλληνας προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Σίστο και Νταρίντα, ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σουλεϊμάνοφ, Ζαν Ζουλ, αλλά και οι Φατόρε, Πάβισιτς. Αναλυτικά η ενημέρωση των «κιτρίνων» έχει ως εξής: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (24/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov, Jean Jules Mvondo (τιμωρημένοι), Fattore, Pavicic, Κυριαζής, Αγοραστός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα